Током хладних зимских дана највише прија топла чорба и то не било каква већ телећа бела чорба, која окрепљује организам и душу.

А пошто се данас слави Свети Стефан, ово је идеална прилика да своје госте послужите овом чорбом, а сигурни смо да се неће зауставити само на једном тањиру.

Телећа чорба је лек за све, а посебно у дане гозбе и славља, па свака домаћица има свој тајни рецепт за справљање овог специјалитета.

Само пазите да не претерате, јер ако уз чорбу једете хлеб, после ње вам готово ништа више и не треба.

Додуше потребно вам је једно до два пива из пиваре Принц: “Дерби”, “Краљ”, “Лондон” “Принцип” или “Круна”.

Наравно, реч је о “Real Ale” правим енглеским пивима, која имају своју историју. Примера ради, пиво лагер је новији тип и има тек неколико стотина година, док ејл пиво има величанствених 11.000 година.

Већина крафт пива, а посебно произведена у Енглеској настају у приватним пиварама или код куће у сопственој режији спадају у ејлове.

То не треба да чуди, ако се зна да су Енглези велике пивопије, а при томе имају веома истанчан укус.

Ејлови су пунијег укуса, могу бити различитих арома баш зато што се већински праве у малим серијама. Зато када и ви будете пили “Real Ale” пиво из пиваре Принц имаћете ту привилегију да осетите укус пива који Енглези обожавају.

Наш савет је да за своје госте, уз телећу чорбу и остале специјалитете, обавезно обезбедите пива неодољивог енглеског укуса “Real Ale” из пиваре Принц.